Rashica: Luajtëm mirë, nuk kishim fat

09.10.2016 20:34:41

Milot Rashica e cilëson si ndeshje të mirë këtë ndaj Ukrainës.

Sulmuesi anësor i Përfaqësueses së Kosovës e ka cilësuar paraqitjen si pozitive të Kosovës, por humbja ka ardhur nga mungesa e fatit dhe koncentrimit në raste të caktuara.

“Ishte një lojë shumë më e mirë se ajo ndaj Kroacisë”, ka thënë Rashica.

“Nuk është se nuk kemi pasur raste, por neve po na mungon fati dhe koncentrimi”, ka përfunduar këmbëshpejti kosovar.