Rasti ,,Brovina skandal“ sikur po vazhdon ti jap efektet e projektit të zi për vendin tonë

18.05.2019 18:41:32

Nga: Xun Çetta

Pas kaq ditësh sa lexuam opinone mbi ,,Brovina skandal“ ajo ende nuk paska dhënë dorëheqjën ! kjo e bënë akoma më të frikshme situatën politike në vend dhe më këtë ngurim, ajo vet po imponon një hetim penal për të parë se deri kur kështu shërbimët e errta të na dominojn.

Sa kohë që humbim më rastin ,,Brovina skanda“ ku sejcili nga ne po perserisim njëri tjetrin më kaq shkrime sa po shkruajm, të jemi të sigurt se lufta speciale për të na fut në qerk, veq po jap rezultatet e tyre të para dhe të planifikuara mirë.

Unë jam në vlug të asajë pune çfarë na pret e jo të vazhdojm e merremi më Florën tashmë jasht parlamentit për mua dhe mendjën e shëndosh.

Ajo tash sa dekada deputete më detyrë të caktuar aty, nuk është se po mbetet pa të ardhura që të bëhët barr e dikujt e as të na vie keq mos po mbetet pa bukë, jo ky problem nuk qendron ngase ligji ja garanton rrogën asaj pa dallim punës që ka bërë.

Unë u ndava nga puna dhe lexova e dëgjova mediat aq sa më premtoj koha, askundi nuk lexova e as dëgjova për dorëheqjën në fjale dhe tani i thërras të tjerët që të ndikojn tek ajo dhe klani i atyshëm dhe kështu ta permbyllim disi këtë skandal më detyrë e planifikim të caktuar.

Unë po i kthehëm punës nga u largova dhe mbetëm më shpresë që në afatin më të shpejt të mundshëm të ndodh dhe ta lexoj dorëheqjën e sajë.