Rrënohen stanet në bjeshkën e Ishtedimit, banorët thonë se kjo u bë...

Rrënohen stanet në bjeshkën e Ishtedimit, banorët thonë se kjo u bë nga shteti i Malit të Zi

08.10.2019 09:03:55

Demarkacioni me Malin e Zi, ishte një nga temat e cila atë kohë nxiti reagimin e ashpër të opozitës, të cilët me protesta brenda dhe jashtë Kuvendit pengonin ratifikimin e kësaj marrëveshje.

Mirëpo me ardhjen në krye të shtetit të Ramush Haradinajt në legjislaturën e kaluar të Kuvendit u miratua kjo marrëveshje.

Haradinaj pati deklaruar se pavarësisht ratifikimit të marrëveshjes do të ketë edhe korrigjim të kufijve.