Rreziku nga aleanca e yllit sllavo-komunist me hënën turko arabe është tepër i madh!

24.06.2020 21:43:22
Nga Ahmet Asani
Të këqijat që na kanë ndodhur dhe po na ndodhin në vazhdimësi ne shqiptarëve, rrënjët i kanë thellë! Kjo që shohim sot është vetëm maja e ajzbergut Të keqen ndër ne shqiptaret e mbolli Prifti ortodoks mbi mangall, e rriti dhe ushqeu Hoxha komunist kryetangall dhe ka me shumë se katër dekada që këtë fare të keqe, në Kosovë po e mbjellin dhe kultivojnë misionarët e internacionales komuniste!
Komunikata për ndalesë që iu bë sot Presidentit të Kosovës, për t’mos shkuar në Shtëpinë e Bardh, buron nga shtetet dhe Lëvizjet aleate të Shtëpisê së Kuqe në Kremlin! Sot de fakto internacionalja e majtê komuniste tregoi se është e gjallë, është e fortë dhe mund të veproj!
Koha është qe e djathta nacionaliste shqiptare të bashkohet! Rreziku nga alenca e Shtëpive te Kuqe e të Gjelbërta është i madh! Rreziku nga aleanca e yllit sllavo-komunist me hanën turke-arabe është tepër i madh!