Rrëzohet Qeveria Kurti

25.03.2020 23:05:26

Kuvendi i Kosoves pas njëmbdhet oresh debate të ashpra ,me 82 vota pro, 32 kundër dhe 1 abstenim ka votuar për rrëzimit të qeverisë së Kosovës.

Tre deputet nga LDK nuk e votuan mocionin e mosbesimit.