Sahit Dollapi,u dhunua në protestë, operohet

15.05.2019 12:50:42

Pas dhunës së ushtruar nga policia gjatë protestës së ditës së shtunë ndaj Sahit Dollapit, ky i fundit i është nënshtruar një operacioni në spitalin e traumës.

Sekretari Organizativ i Partisë Demokratike u operua në shpatull dhe sipas informacioneve të marra nga burimet operacioni ka qenë i suksesshëm dhe gjendja e tij shëndetësore duket e stabilizuar.

Sekretari Oranizativ i PD-së u dhunua me shkopinj gome nga Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë gjatë momentit që po mundohej të largohej me vrap prej tyre.