Se shpejti Vjosa Osmani do te ua prenë teshat PDK

06.09.2019 09:24:47

Nga Binak Maxharraj

Dikur jo fort moti Kadri Veseli ish shef i SHIK-ut dhe tani Kryetar i PDK ne nje emission ne  TV pate deklaruar haptas se kame marr thas me plote informata nga  Serbia.Ne njerin nga ata thas paskan gjete nje informate se gjoja “nje kusheri I burrit te Vjosa Osmanit paska pas lidhje te ngushta me serbet”,dhe kjo qenka publikuar ne faqen e PDK ne rrejeten sociale ne FB,tani ne kete moment,e nuk e kan publikuar para disa vitesh.

Nuk eshte hera e pare qe PDK ne kazanat e saj e ka zanat te prodhoi genjeshtra te kulluara te pakripeta.Jemi mesu me te tani e 20 vjet.

Por e verteta nuk qendron ketu.E verteta eshte se tashti mu ne prag te zgjedhjeve te parakoheshme PDK-n e ka kape paniku nga urragani shkaterrues i quajtur Vjosa Osmani e cila po del se do te jete tmerri per PDK-n te cilen do ta qoje ne pushim te dhunshem,sepse forca dhe fuqia e Vjosa Osmanit i tejkalon permast e PDK-se se molisur e cila eshte duke dhane shpirte.

Se shpejti Vjosa Osmani do te ia prene deshat PDK per ti bajte shume gjate ne opozite.

Por,publikut i intereson te dije se ne ata thaset e Kadri Veselit te marre nga Serbia a mos gjendet edhe ndokush nga rradhet e PDK me lidhje te ngushta me serbet.