Sead Koçani është arratisur jashtë shtetit?

10.03.2017 11:21:23

Tani për tani nuk ka asnjë informacion të ri nga ana e gjykatës rreth arrestimit të pronarit të “Transmet” Sead Koçanit të cilit dje Gjykata Penale i shqiptoi arrestim.

Disa media njoftuan se pas Koçanit po e ndjek të dyshuarin në rastin ‘Trust’ nga PSP është në arrati.

Prokuroria Speciale Publike nuk ka kërkuar për t’iu ngrirë llogaria dhe pasuria e “TRANSMET”.

Në lëndën “Trust” janë të dyshuar tre persona fizik dhe tre juridik.