Serie A, liga më së shumti gola jashtë zonës së rreptësisë

01.08.2016 14:56:52

Golat e bukur pothuajse janë gjithmonë ata nga distanca.

Sipas një statistike nga Squawka, del që Serie A është kampionati me më së shumti gola jashtë zonës së rreptësisë.

Më poshtë keni ligën dhe numrin e golave nga sezoni 2012/13. /Telegrafi/

Serie A (653)

Liga Premier (633)

Ligue 1 (539)

La Liga (495)

Bundesliga (472)