Shihni çfarë ndodh brenda botës së çmendur të ‘Wrestling’

14.11.2019 13:28:42

Bota brutale e mundjes është kapur me detaje nga një fotograf, i cili ndoqi profesionistët në Europë.

Fotografi belg Sebastiaan Franco pa nga afër sportistët, duke zbuluar periudha të titujve dhe nokaut, si dhe atë ç’ka fshihet pas skene.

Keçi është një prej sporteve më të vështira dhe të rrezikshme në botë.