Shqiptari, Enis Muqaj, mposht serbin në “shtëpinë” e tij

21.10.2019 10:41:38

Shqiptarët njihen për përfomancat e mira në sportet luftarake.

I jashtëzakonshëm është treguar edhe djaloshi nga Lubizhda e Hasit, Enis Muqaj, në debutimin si profesionist në MMA.

18-vjeçari ka mposhtur në “shtëpinë e tij” serbin, Veljko Vulovic. Shqiptari nga Prizreni nuk i dha asnjë mundësi kundërshtarit dhe në fund fitoi brezin në kategorinë deri në 77 kilogram