Shtatë të vdekur dhe 12 të zhdukur nga përmbytja e anijes

25.07.2017 16:47:04

48 udhëtarë lundronin në anije

Shtatë persona kanë humbur jetën sot dhe 12 të tjerë janë zhdukur, pasi u përmbys anija me të cilën lundronin, në të cilin ndodheshin 48 udhëtarë.

Siç njoftuan zyrtarët indonezian, anija u përmbys 10 minuta pas nisjes nga qyteti i Tarakan në Indonezinë qendrore.