Skandali i radhës nga Trump: Nëse SHBA, posedon armë nukleare, pse nuk i përdor ato!

03.08.2016 21:10:17

Donald Trump mund të vënë botën në rrezikun e shfarosjes bërthamore në qoftë se ai bëhet president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, paralajmëroni  Joe Scarborough në MSNBC news, këtë mëngjes, shkruan Daily Mail.

Disa muaj më parë, një ekspert i politikës së jashtme të nivelit ndërkombëtar, kishe shkuar për të këshilluar Donald Trumpin dhe ai tregon se si kandidati republikan e kishe pyetur atë tri here radhazi se pse SHBA, nuk i përdor armët bërthamore. “Në qoftë se ne kemi ato, pse nuk mund t’i përdorin ato?”, kishe thënë Trump.