Sot organizohet manifestimi ‘Patatja 2016’

29.10.2016 10:26:36

Sot në Kratovë do të mbahet manifestimi ‘Patatja 2016’.

Mysafirët do të kenë mundësinë të shijojnë specialitete të ndryshme, haje, gjëra të shijshme dhe të ëmbla nga patatja që do të jenë të vendosura në stenda në sheshin e qytetit.

‘Patatja 2016’ do të hapet nga ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Mihail Cvetkov.