Sovrani i zhgënjyer me veprimet e LDK-së, dhe VV-së!

13.01.2020 10:43:42
Nga Adem Bytyçi
Pretendimët për pozita të këtyre dy subjekteve politike ,fituese të zgjedhjeve të 06.nëntorit 2019, e bëjnë me dije Sovranin, se edhe sikur këto dy parti të arrinë marrëveshje koalicioni për ta qeverisur vendin, vendin nuk do të mund të nxjerrin nga një gjendje e rëndë në të cilën është katandisur!
Çdo vonosë e pa justifikueshme nga këto dy subjekte politike për të arritur një marrëveshje koalicioni për ta qeverisur vendin, vendit do t’i shkakton  pasoja të rënda si në planin e brendshëm gjithashtu edhe në atë ndërrkombëtar , për këtë arsye shtetet mike të Kosovës në krye me SHBA-në, u bëjnë thirrje LVV-së, dhe LDK-së, që sa më parë të arrinë një Marrëveshje koalicioni ,duke i lënë anësh ambicjet e tyre të pa kuptimta për poste , në mënyrë që sa më parë të formojnë Qeverinë ,dhe fillojnë qeverisjen e vendit duke respektuar verdiktin e sovranit!