Stefanoviq: Ne e kuptuam plotësisht Izetbegoviqin

16.11.2017 16:28:23
Ne kemi kuptuar gjithçka që ka thënë anëtari i Presidencës së Bosnjës, Bakir Izetbegoviq lidhur me njohjen e Kosovës, kemi analizuar gjithçka që është thënë në këtë kontekst dhe ne do të marrim masa brenda kompetencave tona, tha ministri i Brendshëm i Serbisë, Nebojsha Stefanoviq, por ai nuk mund të fliste për lëvizje specifike.

“Ne kemi analizuar gjithçka, i kemi kemi kuptuar mesazhet mirë dhe nuk kemi i përjetuar ato si një mesazh fqinjësie të mirë “, tha ai pas pas një takimi të Këshillit të Sigurisë Kombëtare, transmeton Klan Kosova.