Etiketimet Ahmet Asani

Etiketim: Ahmet Asani

Mu thaftë ajo dora nëse u jep votë atyne ...

Nga Ahmet Asani Vërtetë, ose duhet të jesh total i pa informum, ose ta kesh trunin e shpërlam, që drejtimin e shtetit të Kosovës me...

Mashtrimi i madh komunist i rinisë shqiptare nëpër dekadae vite!

Nga Ahmet Asani ▪︎Nuk është mosha ajo që garanton se një gjeneratë do të jetë përparimtare! Idetë përparimtare nuk njohin moshë, idetë qëndrojnë në kokat...

Misionarëve që e sollën Hagën/ Vargje nga Ahmet Asani

Mjaftë më me rrena e parolla proletare, nuk lindin hajna nanat shqiptare! E indoktrinuat rininë e bëtë moniste, ia dhatë asaj duhmën Staliniste! Me dekada i folët si...

Shteti dhe populli i Izraelit kanë shumë vlerë, se gjithë shtetet...

Nga Ahmet Asani S'pari falënderoj popullin dhe shtetin e Izraelit për njohjen e shtetit të Kosovës gjithashtu edhe miqt tanê të përhershëm SHBA-tê dhe popullin...

Antivlerat e komunizmit shqiptar që në Kosovë,vise e Diasporë prezentoheshin si...

Nga Ahmet Asani Në kohën e diktaturës moniste, sistemi komunist në Shqipëri kishte arritur që antivlerën ta quante e mbronte si vlerë! Nê Shqiperinê komuniste,...

Sa jemi të vetëdishëm për mirëqenien të cilën e kemi,...

Nga  Ahmet Asani Kur njeriu nuk është i vetëdijshëm për t'mirat qe i ka, atëherë mundesia per t'i humb te gjitha ato te mira është...

Satirë/ Pushimet 2020 ë Kosovë

Nga Ahmet Asan Muhabeti kryesor âsht ky i virusit, me kafe turke edhe me çaj të rusit! me thelba t'hudres e me speca taze, herê me gjizë e...

E keqja nuk largohet duke u marr me pasojat, poerkur...

Nga Ahmet Asani Një ditë kur njerëzit do të bëhen besimtar të dijes e shkencës, kur Krijuesin do ta duan nga fakti i njohjes e...

Me kqyrë holl e holl, ti ke tradhetuar dje dhe po...

Nga Ahmet Asani Ndaç kqyre holl e ndaç kqyre trash 'intelektual', kur mësuesit e të keqes bënin platforma për revolucione kundër socializmit revizionist dhe imperializmit...

Ekonomia është ajo që dikton politikën

Nga Ahmet Asani Ekonomia ështê si puna e jorganit, sa më i madh të jetë jorgani aq me shlirê njeriu i shtrinë këmbët dhe aq...