Etiketimet Albanologu austriak Hermann Ölberg

Etiketim: Albanologu austriak Hermann Ölberg

U nda nga jeta albanologu i njohur austriak Hermann Ölberg

Ai hyri në këtë rrugë menjëherë pasi mbaroi studimet universitare, duke ia kushtuar studimet pasuniversitare dhe specializimin e tij gjuhës dhe kulturës shqiptare. Prof. dr....