Etiketimet Analisti Daniel Serwer

Etiketim: Analisti Daniel Serwer

Analisti Daniel Serwer thotë se populli i Kosovës votoi për ndryshim

Analisti Daniel Serwer vlerësoi mënyrën se si u mbajtën zgjedhjet në Kosovë dhe sjelljen e partive pas tyre. Serwer thotë se shpreson që të ketë...