Etiketimet Bayram Pomak

Etiketim: Bayram Pomak

Turqia nuk po lufton në Siri, po realizon operacion anti-terror

Shkruan: Bayram POMAK Operacioni anti-terorr e quajtur “Burimi i Paqes” nisur nga Forcat e Armatosure te Turqisë ne Verilindje te Sirisë, konkretisht ne Lindje te...

Festivalet që po organizohen në Kosovë janë projekte për zhveshje nga...

  Bayram POMAK Çdo ditë në Kosovë po shfaqen festivalet të reja. Pothuajse në çdo qytet po organizohet nga një i tillë dhe për secilin...

Pse ndodhemi në këtë gjendje?

Shkruan Bayram Pomak Shteti i Kosovës qe 20 vite është i lirë dhe 11 të tjera, i pavarur. Shumë gjëra kanë ndryshuar gjatë viteve të fundit,...