Etiketimet Beteja e turizmi

Etiketim: Beteja e turizmi

Beteja e turizmit në Venecia dhe lufta ndaj anijeve të mëdha

Venecia është një prej vendeve më të vizituara në botë. Çdo ditë aty ankorohen anije të mëdha dhe vërshojnë mijëra turistë. Por edhe pse...