Etiketimet Binak Maxharraj

Etiketim: Binak Maxharraj

Kur Ivica Daçiq lehë si qeni?!

Nga Binak Maxharraj Ivica Daçiqi është njeri i farës së keqe serbe.Është një çetnik dhe racist i dorës së parë më mendje dhe trup.Ky qenë...

Të paturpshmit nuk kanë fytyrë

Nga Binak Maxharraj Kësaj radhe Gjykata Speciale ne Hagë e pska rritë zullumin.Po ngjitët me ftesa maja e pushtetit.U qojë selam disave te pushtetshëm se...

Fluturojnë, Fluturojnë, karrikat/ Veseli:do te ju rrasi SHIK

Nga Binak Maxharraj Kur isha nxënës në kl.parë të fillorës mesuesi na i demostronte gjësendet që fluturojnë nga ato q nuk fluturojnë,dhe thoshte lluturon,fluturon dallemdyshja,fluturon...

Varrimi pa arkivol i idesë për korigjimin e kufijve

Nga Binak Maxharraj -Në Tiranë Vuçiq i thotë Thaçit:Hashimi varët nga unë,vepron ashtu siç themë unë,ka dosje të ne. -Luginën e Presheves Hashim Thaçi do ta...

Cubat e Kosovës do ta huqin Gjykatën Speciale

Nga Binak Maxharraj (Cubat do ta huqin Gjykatën Speciale për krimet serbe te luftës) Kur isha si djalë i ri shtalb shpeshëherë ngjitësha në kullë...

Gjumi i arushës dhe Gjykata speciale

(Institucionet e Kosovës kërkojnë Gjykatë Ndërkombëtare për krimet serbe në Kosovë) Nga Binak Maxharraj Që 20 vjet fjetet.Qe 20 vjete u habitet tu ba pasunu dhe...

Gjarpëri i plagosur është shumë i rrezikshëm

Nga Binak Maxharraj -Në Berlin shkuan të ndarë: Hashim Thaçi për ta ndarë, kurse Ramush Hrajdinaj për ta mbrojtë Kosovën nga ndarja,coptimi, -Mos të harrojmë se...

Lojtaret për ndarjen e Kosoves përsëri në Tiranë

Nga Binak Maxharraj Perfaqesuesja e Larte e BE Federika Mogherini(e cila e beri faqen e zeze me dialogun midis Kosoves dhe Serbise)do te mbrije ne...

Hashim Thaqi u varros për se gjalli në Berlin

Nga Binak Maxharraj Nuk i bani punë as ardhja ilegalishtë (nuk ishte e ftuar) e Federica Mogherinit për ta ndihmu në idenë e shkëmbimit të...

Mos certifikimi i Listës Serbe nga KQZ vendim i qelluar

Nga Binak Maxharraj Për 19 Maj 2019 janë caktu zgjedhjet  e parakohëshme për kryetar të katër komunave veriore të Kosovës.Nga subjekti politik Lista Srpska janë...