Etiketimet Daniel Serwe

Etiketim: Daniel Serwe

Daniel Serwer: Kosova është nën presion të arrijë marrëveshje para zgjedhjeve...

Daniel Serwer ka thënë se Kosova do të ballafaqohet me presion ndërkombëtar për marrëveshje të shpejtë me Serbinë. Daniel Serwer, ekspert për Ballkanin, ish i...

Daniel Serwer: Asociacionit problem i madh për Kosovën

Bashkësia e Komunave Serbe në Kosovë nuk duhet të ketë kompetenca ekzekutive dhe duhet të ketë garanci që të mos bllokohet funksionimi i shtetit...