Etiketimet Dita Botërore

Etiketim: Dita Botërore

Në Kosovë shënohet Dita Botërore e Holokaustit

Nën përkujdesjen e kryetarit të komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj për nderë të shënimit të 27 Janarit –Ditës Përkujtimore të Holokausit, shfaqet...

Sot shënohet : Dita Botërore e Refugjatëve: Dita Botërore e Refugjatëve:

Sot shënohet Dita Botërore e Refugjatëve. Kjo ditë synon të kthejë vëmendjen te miliona familje që detyrohen të ikin nga shtëpitë, për shkak të...

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa: Urime 3 Maji, Dita Botërore...

Të gjithë punonjësve të mediave, gazetareve dhe gazetarëve të Kosovës, Urime 3 Maji, Dita Botërore e Lirisë së Mediave! Mediat dhanë kontribut të pazëvendësueshëm në...

Shënohet Dita e Shëndetit Oral

Dita Botërore e Shëndetit të Gojës e vendosur nga Federata Dentare Botërore (FDI),organizohet çdo vit më datë 20 mars. Kjo ditë synon të rrisë...