Etiketimet Elia Zaharia

Etiketim: Elia Zaharia

Elia Zaharia: Teatri i Keqkuptimeve

Ata që më njohin e njohin gjithashtu shumë mirë ndjeshmërinë time absolute ndaj ndërtesave historike, qofshin këto institucione apo shtëpi e vila private. Në...

Dashuria pafund ndaj Leka Zogut, i kushton me burg vajzës 25-vjeçare!

Një vajzë 25 vjeçare është ndjekur penalisht si dhe ka marrë dënimin “arrest në shtëpi” pasi është kallëzuar nga Elia Zaharia për përndjekje dhe...