Etiketimet Fadil Maloku

Etiketim: Fadil Maloku

Pse mos ikë nga Kosova, kur këtë po e stimulonjnë qeveritarët...

Nga Fadil MALOKU 1. Një ndër shkaqet e arratisjes se të rinjëve nga Kosova, përveç mosinteresimit bukfal(!) dhe sehirllëkut qeveritar duhet kërkuar padyshim edhe te...

Pa u forcuar shtetësia e Kosovës, dhe pa u konsoliduar demokracia...

Nga Fadil Maloku 1. Kurthi ahtisariane e fillimit,ku Kosova ishte definuar strikt, si një shtet multietnik dhe jo shtet monoetnik, (anipse, kriterin demografik me 95%...

Shqiptarët, duhet të pergaditën për një qasje liberale eurpiane!

  Nga  Fadil Maloku 1.Skenës politike gjithëshqiptare, si ajri TANI është duke i munguar një ide dhe vizion i ri qytetarie... 2.Në Kosovë matrapazët e "paqës" dhe...

Çfarë porositën “bedelët” e Këshillit Kombëtar të Sigurisë së (Xhon Bolton)...

Shkruan: Fadil Maloku Më shqetëson pa masë, “ky farë insistimi” këmbëngulës i shtabit këshillues të Xhon Boltonit (proserb),...

Çfarë porositën “bedelët” e Këshillit Kombëtar të Sigurisë së (Xhon Bolton)...

Nga Fadil Maloku 1. Më shqetëson pa masë, “ky farë insistimi” këmbëngulës i shtabit këshillues të Xhon Boltonit (proserb), për...

Kush po frikohet nga zgjedhjet, atje?

Nga Fadil Maloku Dronë nga Zgjedhjet e reja, po duket e kanë si qeveritarët, ashtu edhe opozitarët! Por, as...

Shqiptarët, s’kanë mē “tokë për qetësi rajonale”

Nga Fadil Maloku 1. Në Evropë dhe gjithē botën perëndimore, janë në rritje e sipër forcat patriotike për...

Amerika s’ka nevoj të bindet, është administrata e Trumpit kontravers, ajo...

Nga Fadil Maloku 1. NE duhet me ruajt miqësinë dosido me Amerikën, por, me administraten e tanishme, si...

Fadil Maloku: Donald Trump, është duke e cenuar ndieshëm miqësinë tonë...

1. Donald Trump, me Marrëveshjen historike, mes Serbisē dhe Kosovës, qartazi po shihet se po tenton që ta joshë Serbinë në...

Të reformohet, apo t’i vëhet dryri arsimit universitar?

Nga Fadil Maloku Vonesës së reformimit të sistemit arsimor, pra, përgatitjes së: kuadrove të reja që për imperativ do ta kenë jo spjegimin ex katedër...