Etiketimet Fatmir Bajraj

Etiketim: Fatmir Bajraj

Nisma e Veselit për veteranët, bizare…!

Nga Fatmir Bajraj Veteranët e rrëjshëm janë parapolitikë dhe makineri votuese e krahut të luftës, alias PAN-it, dha aty do jenë deri atëherë kur t'realizohet...

S’jeni shtetarë dhe as besimtarë, jeni kusarë & matrapaz politik !

Nga Fatmir Bajraj Fe e keni pushtetin, e shtet keni paranë ! Ata që urojnë, pavarësisht bindjeve religjioze & fetare, ndajnë t'njëjtat vlera humane, dhe...

 Milaim ! “A e merr b… me veti ngado shkonë” ?

Nga Fatmir Bajraj Pardon ! Përtej leksikut tim, edukatës dhe formimit, dhe mbi të gjitha, duke ndrydhë & dhunuar edhe ndergjegjën time, vendosa t'përgjigjëm ashtu...

PDK-ja , trembë ariun me shoshë !

Nga Fatmir Bajraj Vë bast : PDK-ja nuk e ka seriozisht kërcnimin për rrëzimin e Qverisë Haradinaj, alias Qeverinë e PAN-it me Listën Srpska. -...

Jo Hashim, Berlini nuk është Broja!

Nga Fatmir Bajraj Mos luaj k*** me Kosovën Lindore, mos manipulo me ndjenjat e tyre, sentimentin dhe gjëndjën e rëndë nën thundrën e armikut tonë...

Kadri, s’je serioz…s’ke qenë kurrë !

Nga Fatmir Bajraj Paska marrë mundimin t'lexosh një shkrim t'përgaditur nga tjerët, në emër të Kryeparlamentarit, alias "inicuesit" për formimin e një Tribunali Ndërkombëtar, për...

Ironizim/ Një Çmim Nobël për Thaçin, për sjellje gjarpërisht!

Nga Fatmir Bajraj   - Një atu (adut) të humbur, plotëson & zëvendëson sa qel e mshel sytë me një tjetër ! - Për refleks, zhdërvjellësi dhe...

Serbia e sotme, s’do bisedime për marrveshje, por marrveshje për bisedime...

Nga Fatmir Bajraj Shqiptarët naiv, Serbia hileqare, derisa përendimi po rrëshqet n'vorbullën e "lojes" : serbo-sllavo-ortodokse, me (pa) hirë ! Këto ditë, i jam ri-kthye ri-shikimit...

Beteja politike : Përendim – Lindje, për Serbinë !

 Nga Fatmir Bajraj "Lufta" në mes të BE-së & SHBA-vë në njërën anë, dhe Rusisë në anën tjetër për Serbinë, konsiston në faktin se përmes...

Milaimi e Nasimi, ekponentë të sherbimeve shqipë-folëse, anti-kombtare !

Nga Fatmir Bajraj 20 vite pas, "bombardohet" Beteja e Kosharës Legjendare nga SHISH-i dhe SHIK-u anti-shqiptarë ! Nga ata që i deshën të vrarë, Komandantët...