Etiketimet Fatmir Bajraj

Etiketim: Fatmir Bajraj

LDK-së t’i kthehet mandati i rrëmbyer qevërisës, vendit dinjiteti!

Nga Fatmir Bajraj LDK-ja ka tejkaluar bindshëm e sukses'shëm pasojat e Kuvendit të VI-të Zgjedhor me çrast erdhë deri të ndarja e saj, dhe humbja...

Heterogjeniteti i BE-së, pika nevralgjike, qeverisëse e BE-së !

Nga Fatmir Bajraj - Edhe nga burimi, natyra dhe përmbajtja si derivat i divergjencave të anëtarëve të Unionit, me specifikat e trasheguara dhe kulturën socio-politike...

Mocioni si opsion për rrëzimin e Qeverisë së PAN-Serbisë

Nga Fatmir Bajraj LDK-ja t'rrumbullaksoj ciklin e zgjedhjeve brenda sojit, t'përmbyllë procesin dhe t'nxjerrë forumet e partisë, strukturën dhe hierarkinë e saj horizontale & vertikale, të...

Ti, Edita Tahiri, “Kokona që krihej, kur vendi digjej” !

Nga Fatmir Bajraj Kujt i largove panikun me bisedimet "teknike", kur ato s'ishin të tilla por ishin politike dhe n'dëm të Kosovës dhe pavarësisë së...

Brukseli, ra n’kurthin e Serbisë për taksën !

Nga Fatmir Bajraj  Kur kushtëzon, ai i cili do duhej t'ishte i gjykuar & ndëshkuar !? Brukseli ka deshtuar të ndihmoj palët në arritjën e...

Ogur i Zi për Kosovën !

Nga Fatmir Bajraj Fundi i një farse dhe betonimi i krimit & kriminelit, n'shtetkapje ! PDK-ja, PRONTO-iste & kriminale, i shkoj n'fund farsës zgjedhore, duke...

Nisma e Veselit për veteranët, bizare…!

Nga Fatmir Bajraj Veteranët e rrëjshëm janë parapolitikë dhe makineri votuese e krahut të luftës, alias PAN-it, dha aty do jenë deri atëherë kur t'realizohet...

S’jeni shtetarë dhe as besimtarë, jeni kusarë & matrapaz politik !

Nga Fatmir Bajraj Fe e keni pushtetin, e shtet keni paranë ! Ata që urojnë, pavarësisht bindjeve religjioze & fetare, ndajnë t'njëjtat vlera humane, dhe...

 Milaim ! “A e merr b… me veti ngado shkonë” ?

Nga Fatmir Bajraj Pardon ! Përtej leksikut tim, edukatës dhe formimit, dhe mbi të gjitha, duke ndrydhë & dhunuar edhe ndergjegjën time, vendosa t'përgjigjëm ashtu...

PDK-ja , trembë ariun me shoshë !

Nga Fatmir Bajraj Vë bast : PDK-ja nuk e ka seriozisht kërcnimin për rrëzimin e Qverisë Haradinaj, alias Qeverinë e PAN-it me Listën Srpska. -...