Etiketimet Femra

Etiketim: Femra

Pak më shumë dinjitet, ju lutem! Pak më shumë vlerësim!

Nga Rexhep Kastrati Urimi për 8 Marsin duhet të thyejë stereoptipet formale dhe hipokrite, dhe ta rikthejë çështjen e femrës në nivelet e një trajtimi...

50 kuriozitete të rralla nëpër botë

Shpesh njerëzit takohen me kuriozitete të rralla që ndodhin nëpër Botë. Disa mbesin mister kurse disa të tjera shpjegohen në mënyra të ndryshme, më...