Etiketimet Frojdi

Etiketim: Frojdi

Frojdi, raporti tresh me gruan dhe kunatën

Ajo quhej Minna Bernays. Të gjitha pyetjet e biografëve të Zigmud Freud (Frojdit) orvaten vetëm tek emri I kësaj gruaje, kur kërkojnë ti japin...