Etiketimet Holokausti

Etiketim: Holokausti

Në Kosovë shënohet Dita Botërore e Holokaustit

Nën përkujdesjen e kryetarit të komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj për nderë të shënimit të 27 Janarit –Ditës Përkujtimore të Holokausit, shfaqet...

Holokausti dhe përsëritja e gjenocidit nga Serbia

Më një vendim të Asamblesë së Përgjithshme të Organizatës së Kombeve të Bashkuara që daton nga viti 2005, 27 janari është shpallur si ‪Dita...