Etiketimet Largimi

Etiketim: Largimi

Barcelona nuk gjen qetësi, Lionel Messi rrezikon largimin…falas!

Barcelona nuk po gjen qetësi, pasi mbyllën çështjen Abidal, hapet një tjetër edhe më delikate. Pas tensioneve ndërmjet drejtorit sportiv dhe Leo Messit, presidenti...