Etiketimet Letrat e shqiptarit

Etiketim: Letrat e shqiptarit

Letrat e shqiptarit drejt Hollyvoodit

Në Tiranën që çdo ditë e më shumë po izolohej nga bota, një i pasionuar pas kinemasë nuk nguronte ti dërgonte letra dhe Hollyvoodit...