Etiketimet Luan Hamiti

Etiketim: Luan Hamiti

S’KENI LËNË GJË PA SHPIFUR KUNDËR ISH DREJTORIT TË SHISH!!

Gazetarucët bashkë me z.Fatos Klosi, janë aq të ngushtë në mendje sa që nuk kuptojnë se veprimet të kryeministrit karshi z. Visho Ajazi Lika mund...

PSE AKOMA GODITET ISH DREJTORI I SHISH, Z. VISHO AJAZI LIKA,...

Fakti se mass-media antishqiptare e ka goditur z. Likën dhe ka tentuar të hedh baltë mbi zv. Drejtorin aktual z. Helidon Bendo, me arsyetime...

Alo çmendina?! Lidheni Sali Berishën sellomatit në emër të SHISH!!!

Luan Hamiti Disa ditë më parë, mendja e shkalluar e Sali Berishës polli se gjoja në "qytetarin dixhital" i shkroi një oficer i Shërbimit Informativ...

Simptomatologjia e angatologjisë përmes informacioneve të trilluara ndaj ShISH

  Akuzat të shpikura ndaj SHISH në çështjen e "Toyota Yaris" kanë qëllimin e induktimit të injorancës dhe urrejtjes për popullin se SHISH është gjoja...

Luan Hamiti: Kalkulimet e gazetës “SOT” për pozitën e mandatit të...

Luan Hamiti Ne shkrimin "Visho Lika molla e sherrit PS-LSI, në gusht i mbaron mandati, kreu i SHISH në dorë të Presidentit te ri", gazeta...