Etiketimet Luan Lumeka Kalana

Etiketim: Luan Lumeka Kalana

Dialog brezash-vjershetore për fëmijë

 Nga Luan Lumeka Kalana I-Sa e madhe eshte Shqiperia ?! II-Sa e gjate eshte Liria ?!-pyeste femija . ....Pergjigja eshte shkruar me gjak-Ideali dhe Amaneti. I-ideali-Shqiperia eshte Zemra...

“BIBLA” HUMANE E POETIT

Nga Luan Lumeka Kalana "BIBLA" HUMANE E POETIT ...lexoje ,force e kurajo ,shprese e besim. &-Lutem çdo ditë për ty, o Njeri, Prehem për Fëmijën e barkut, të shohë...

Poezi nga Luan Lumeka Kalana

FOLEZES E DASHURISE -Ku e ka shtepine, ku e ka strehezen Dashuria ?! Te gjithë bota thone hapur:- Folozen ia dime ! N’pallatin e Endrave, n’Keshtjellen e...

Luan Lumeka Kalana – Manhatan, më mahnit!

1-Manhattan, ec i menduar në trotuaret e tua, ngre kokën të kap lartësitë,më kot, kapelja me bie përdhe, në tokë, ku janë Binjaket*, zëmra pikon lot. 2-Manhattan, emër me nam,në...

Shqiptaret dhe Gjuha Shqipe janë pellazge-ilire

Nga Luan Lumeka Kalana Ndër të parët dhe më të lashtët në Ballkan e në Europe, para 2000 vjetesh ,para helen greke, por edhe nga...