Etiketimet Melania Trump

Etiketim: Melania Trump

Donald e Melania Trump sërish në krah të njëri-tjetrit

Donald Trump dhe gruaja e tij Melania janë kthyer për t’u fotografuar krah për krah, pas mungesës së zgjatur të Zonës së Parë pas...

Zonja e parë e SHBA-ve shfaq aftësitë e saj në të...

Melania Trump, e lindur në Slloveni, e njohur atje si Melania Knavs dhe gruaja e tretë e Donald Trump, do të bëhet sot zonja...