Etiketimet Mira Meksi

Etiketim: Mira Meksi

Mira Meksi, një shkrimtare erudite      

Nga Eshref Ymeri Në veprën më të fundit “Hakmarrja e Kazanovës”, ku përfshihet novela me titullin në fjalë dhe 16 tregime, vepër kjo që u...

Teuta e Ilirisë, tashmë lexohet në frëngjisht

Është vënë në qarkullim për lexuesin e gjuhës frënge nga grupi Hachette, romani historik i Mira Meksit Teuta e Ilirisë, mbretëreshë dhe pirate, priftëreshë...