Etiketimet PAN-Serbisë

Etiketim: PAN-Serbisë

Mocioni si opsion për rrëzimin e Qeverisë së PAN-Serbisë

Nga Fatmir Bajraj LDK-ja t'rrumbullaksoj ciklin e zgjedhjeve brenda sojit, t'përmbyllë procesin dhe t'nxjerrë forumet e partisë, strukturën dhe hierarkinë e saj horizontale & vertikale, të...