Etiketimet Pandemia Covid-19.

Etiketim: Pandemia Covid-19.

Isa Mustafa:Miratimi në lexim të parë i Ligjit për Rimëkëmbie

Ekonomike është një hap i rëndësishëm për të fituar betejën me pasojat ekonomike dhe sociale nga pandemia Covid-19. Uroj deputetët që e votuan. Lufta për të...