Etiketimet Paul Verlaine

Etiketim: Paul Verlaine

Një natë në dhomën e Paul Verlaine

Ka një hotel në Paris si dhe restoranti poshtë i quajtur « La maison de Verlaine » i cili ka mbetur po ashtu siç ka qenë...