Etiketimet Petrit Ruka

Etiketim: Petrit Ruka

Psalm vetmie nga Petrit Ruka

PSALM VETMIE ose vaj pleqërishte... Kjo shembje plot dhembje mbuluar me mërzi, Ky burg me një murg që psalt në vetmi, Dhe era tek dera pas kyçit të...