Etiketimet Petrit Ruke

Etiketim: Petrit Ruke

Këngë malli për Marku Ponen/ Poezi nga Petrit Ruke

KËNGË MALLI PËR MAKU PONEN Iku dhe Maku, shtohen të vdekurit e mi, u bënë një batalion dhe netëve mësyjnë në kujtimet e mia,  ashtu të lagur nga...