Etiketimet Rimëkëmbie

Etiketim: Rimëkëmbie

Isa Mustafa:Miratimi në lexim të parë i Ligjit për Rimëkëmbie

Ekonomike është një hap i rëndësishëm për të fituar betejën me pasojat ekonomike dhe sociale nga pandemia Covid-19. Uroj deputetët që e votuan. Lufta për të...