Etiketimet Sadri Ferati

Etiketim: Sadri Ferati

Sadri Ferati i LDK-së thotë se zgjedhjet e parakohshme janë të...

  Anëtari i Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës, Sadri Ferati, ka thënë se zgjedhjet e parakohshme janë të panevojshme. Në një intervistë, Ferati ka thënë...

Sadri Ferati: Institucionet e Kosovës u angazhuan që muri të rrënohet

Sadri Ferati, kryetari i Degës së LDK-së në Mitrovicë, ka komentuar rreth rrënimit të murit në veri të Mitrovicës duke thënë se nuk pajtohet...

Ferati: Ndërtimi i murit, tendencë për të mbajt veriun në tension

Afër urës së Ibrit në Mitrovicë është ndërtuar një muri, ndërtimi i të cilit ka bërë që të reagoj dhe BE-ja dhe ministrja për...