Etiketimet Sahit Shala

Etiketim: Sahit Shala

Vështrim rreth monografisë “Sahit Shala-Ky Urragan i pandërprerë “

Shkruan Zymer Mehani Monografia “Sahit Shala- ky uragan i pandërprerë”  është një libër i konceptuar në tre kapituj dhe me një album fotografish e materialesh...