Etiketimet Shqipëria

Etiketim: Shqipëria

Ushtaraku bullgar: Maqedonia mund të bëhet tërësisht shqiptare

Stanko Stançev, një historian ushtarak dhe profesor në Akademinë Ushtarake në Sofje, ka deklaruar se Bullgaria nuk ka pasur ndonjëherë plan për ndarjen e Maqedonisë. Ai...