Etiketimet Sinan Kastrati

Etiketim: Sinan Kastrati

A kishte organizim ushtarak, “Shtab” të UÇK-së dhe “luftë çlirimtare në...

Nga Sinan Kastrati Nga Ditari im (pjesa e parë) *Fehmi Lladrofci: -Ai qeni me klyshtë e...

Shkofshi e mos u kthefshi !

Nga Sinan Kastrati (Nga Ditari im) Dje, më 17 shkurt, 2019 u mundova me e gjet...

Vdiq profesor Ajeti, po kush mbeti?

Nga Sinan Kastrati Dje mora vesh që vdiç profesori Idriz Ajeti. Vdiq profesori i profesorëve e mësuesi i mësuesve.

Tre njerëzve, tridhjet vjet pas, tre të tjerë, si ata, si...

Nga: Sinan Kastrati Në kujtim të Grevës së Urisë të minatorëve dhe udhëheqëseve komunistë shqiptarë të kohës, A. Shukriut,...

Me nxive jeten po aq sa me gezove

Nga Sinan Kastrati Nga Ditari im, “Letrat e tiranses dhe turjakasit” ”Shpata nuk vret njeri; ajo...

Turjaka e Zatriqit, katund i njohur dhe i pasur

Nga Sinan Kastrati Pjesë nga ditari im për Turjakën Katundi 1*) Turjakë është një nga katundet...

Bedelët e LDK-së e rrotelët e PDK-së…AAK-së…

Nga Sinan Kastrati Ia mora inat edhe fjalorit të gjuhës shqipe pse nuk e paskan futur edhe fjalën “Rrotel”...

A ka shtet pa teatër, balet dhe operë?/ Kosova është “shtet”...

Nga Sinan Kastrati Eh çna dolën gjithë këto telashe me shtetin he Zoti e bâft hajr.

Kqyre per qefi!

Sinan Kastrati, Suedi Vazhdon nga shkrimi i kaluar me titull ”Turjaka e Tirana”.

Shtetësia e Kosovës në pazar

Sinan Kastrati Edhe sa kohë duhet me pritur që Kosova të bëhet shtet? Idetë për korrigjim...