Etiketimet Skënder Mulliqi

Etiketim: Skënder Mulliqi

Tradhëtia e Re, dhe Atributet Kombëtare…

Nga Skënder MULLIQI Sigurisht së secili prej nesh gjatë kësaj jete të shkurtër (shumë herë)ka përjetuar dhe shikuar tradhëti dhe tradhëtar. Tradhëtia është ajo që...

Lufta për Kosovën po vazhdon…!!!

Nga Skënder MULLIQI Lufta për Kosovën po vazhdon, si nga Beogradi po ashtu edhe nga Moska.Serbia po tenton të kthehet më forma perfide politike ....

Një qasje më ndryshe, për Marrveshjën e Uashingtonit

Nga Skënder MULLIQI Kush doli humbës dhe kush fitues nga marrveveshja e Uashingtonit?Nese dikush duhet ngre lartë si trofe, këtë marrveshje trepalëshe, atëherë ajo është...

Autokratet më lehtë sundojnë në hapësirë të zbrazët politike?!

Nga Skënder MULLIQI Edhe nese je shkenctar, profesor, mjek , jurist, gazetar, … mendimi ndryshe po sankcionohet?! Po sankcionohet apo edhe injorohet fare nga regjimet...

Bisedimet e rifilluara Kosovë –Serbi po hynë në fazën finale

Nga Skënder MULLIQI Nuk ekzisiton ndonjë shkop magjik, që këto bisedime pas një kohe të gjatë ti rregullojnë problemet fqinjësore .Që të arrihet deri në...

Këta politikanë , shumë i duroj kjo tokë ?!

Nga Skënder MULLIQI Çka është , këtu është.Dhe, shumë pyetje të cilat janë të rëndësisë publike, edhe kërkojnë përgjigje adekuate publike.Sa na është koklavitur skena...

Ofanzivat politike ruso- serbe dhe inercia e politikës shqiptare?!

Nga Skënder MULLIQI Paralelisht më rifilllimin e dialogut ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit zyrtar, po zhvillohen edhe ngjarje të tjera politike dhe të karakterit ushtarak që...

Etatizmi rigjid po nxitë ide provincialiste!

Nga Skënder MULLIQI Koha e mirë shihet më sabah, ekziston një thënje.Mëngjeset tona po janë secili më i zymtë së tjetri . E kemi humbur...

Kosovës i duhen forca të dobishme politike ?!

Nga Skënder MULLIQI Shumë çka duket revolucionare në këtë botë të mbushur më probleme?!Njerëzit kan kaluar në shumë sfida të jetës të lehta dhe të...

Këngëtarët që po na lartësojnë, dhe politikanët që po na poshtërojnë?

Nga Skender Mulliqi Jemi duke parë e ndëgjuar së qfarë angazhimi janë duke bërë dy këngetarët tona më nam,  Dua Lipa dhe Rita Ora, për...