Etiketimet Venecia

Etiketim: Venecia

Koronavirus shton dozat e sherrit në politikën shqiptare, “Venecia” nuk vjen...

Situata në të cilën ndodhet Italia si pasojë e përhapjes së koronavirus, ka ndikuar edhe në punën e Komisionit të Venecias duke anuluar sesionin...

Beteja e turizmit në Venecia dhe lufta ndaj anijeve të mëdha

Venecia është një prej vendeve më të vizituara në botë. Çdo ditë aty ankorohen anije të mëdha dhe vërshojnë mijëra turistë. Por edhe pse...