Thaqi ashpërson tonët: Askush nuk me ndalë për të arritjet mareveshje me Serbinë?!.

19.08.2018 02:09:24

 

Nga Binak Maxhaj

(Serbet ketij ia kane hanger oren dhe po luajn koqe me te)

Thaqi dikur thoshte se Ibrahim Rugova eshte tradhetar se shunshem u taku me Millosheviqin.Shikoni tashti ky takohet jo dhunshem me serb te cilet e kane rrethu nga te gjitha anet, po done me ja pi trut si sorra mendet, për me ja qkape naj pjese Kosoves.

Dhe qafre “trimi” eshte ky e bane sepse per te me e rendesishme eshte lekura e tij se sa Kosova ..Dhe rrah gjoks se askush nuk mund ta ndal me ba Marveshje me krejte kompromiset qe i kerkojn serbet.Ky eshte que peshe sepse nuk po ka kush me na ndal Nje fjale e moqme thote se kush qohet pesh e hane kryet e vete.

Opozita e dobet nuk po muj merren veshe,po kallxojne veq prralla te gjysheve neper konferenca,do ta rrexojme me Kushtetut,duke e mos ditur se ai eshte edhe mbi Kushtetuten.nga ana tjeter populli hala nuk eshte zgju nga morfijumi i lirise,po flene i gjori,e pastaj thot se qka u ba keshtu,ku ishim ne qe nuk e ndalem,etj.